Klomp pantoffels | pantoffel klompen

Heerlijk huiselijk en lekker warm aan de voeten zijn deze leuke pantoffel klompen van Nederlands fabricaat. Ze zijn gemaakt van zachte pluche en hebben extra versteviging bij de zool en hiel. De pantoffel klompen hebben antislip nopjes, waardoor u ook op gladde vloeren als laminaat en plavuizen niet wegglijdt. Het model van de klomppantoffel komt geheel overeen met de spitsneus draagklompen en past goed rond de voeten. De vulling van de pantoffel klompen is isolerend, ademend en licht van gewicht, waardoor ze in elk seizoen te dragen zijn.

Beschikbaar voor jong en oud

Klomppantoffels zijn bij Holland4you beschikbaar in vrijwel alle gangbare maten. Dat wil zeggen dat we pantoffel klompen hebben voor jong en oud, van maat 16 tot maat 47. Omdat ze niet alleen heerlijk zitten aan de voeten, maar er ook leuk uitzien, zijn de pantoffel klompen een zeer gewild souvenir. Holland4you houdt ze daarom altijd op voorraad en kan zodoende snel leveren. Ook als u meerdere exemplaren wilt bestellen. Over het algemeen kunt u uw order na betaling binnen 3 werkdagen in huis verwachten.

Klomp pantoffels of pantoffel klompen

Baby klomppantoffels

De baby klomppantoffels kunnen per paar worden besteld

Ruime keuze in uitvoering

Misschien denkt u bij pantoffel klompen direct aan de traditionele gele exemplaren met de kenmerkende rode bies. Uiteraard mogen die in ons assortiment niet ontbreken, maar er zijn nog veel meer varianten klomppantoffels. Zo hebben we rode, blauwe, witte en roze pantoffel klompen met een molen en een tulp. Het kussende paartje siert klomppantoffels in wit met Delftsblauw en in een roze variant. De uitvoering met het wapen van Amsterdam is er in rood en zwart. Daarnaast hebben we ook nog klomppantoffels in koeienprint, met tulpenfoto en wietplantjes.

Klomppantoffels voor kinderen

Als souvenir voor kinderen zijn de pantoffel klompen zeer geliefd. Geen wonder, want ze zitten heerlijk, houden de voetjes warm en zorgen er dankzij de antislip noppen voor dat ook de onervaren lopers niet uitglijden op gladde vloeren. Het babymodel is er in roze en blauw en heeft hartjes met papa en mama op de bovenkant. Bij de hiel kan het klomppantoffeltje met een touwtje worden aangetrokken, zodat de klompjes niet makkelijk kunnen worden uitgetrapt. Vanaf maat 16 zijn er ook pantoffel klompjes verkrijgbaar met wereldberoemde Nijntje erop. Er is een witte variant met een Delftsblauwe afbeelding en een oranje variant met een gekleurd Nijntje met Hollandse vlag.

Pantoffel klompen met Nederlandse leeuw

Echte fans moedigen de nationale sportploeg natuurlijk aan in het oranje. Deze pantoffel klompen met Nederlandse leeuw maken de outfit dan helemaal compleet. U kunt voor de buis alle sportieve prestaties volgen zonder koude voeten te krijgen. En net als alle andere varianten worden deze klomppantoffels geleverd in een transparante geschenkverpakking. Na bestelling heeft u ze binnen enkele dagen in huis. Voor levering binnen Nederland betaalt u slechts 4 euro exclusief btw aan verzendkosten.