Souvenir klompjes

Niet als sleutelhanger, flesopener, magneet of spaarpot, maar gewoon om neer te zetten. Dat kan met deze schattige houten souvenir klompjes van Holland4you. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en diverse afbeeldingen. Iedereen heeft er dus wel ergens een mooi plaatsje voor. De klompjes zijn gemaakt van echt hout en mooi afgewerkt met heldere kleuren en een transparante lak. De klompjes komen als paar en zijn verbonden met een rood/wit/blauw lintje. Daardoor kunnen de souvenir klompjes ook eventueel opgehangen worden op een in het oog springende plaats. Leuk als aandenken aan een bezoek aan ons land!

Hollandse afbeeldingen

De houten souvenir klompjes uit ons assortiment hebben typisch Hollandse afbeeldingen. Uiteraard zijn daar de molens en de tulpen, maar ook het wapen van Amsterdam en de vlag van Friesland sieren deze toepasselijke herinnering aan Nederland. Wilt u wel eens heel wat anders? Dan kunt u kiezen voor een paar houten klompjes met koeienprint of het gewoon houden bij de blank geschuurde, onbewerkte klompjes. De houten souvenir klompjes worden gemaakt door de Klompenfabriek en zijn daardoor van uitstekende kwaliteit. Het gebruik van populierenhout en goede verf maakt dit souvenir uitermate duurzaam. U kunt de klompjes per stuk bestellen, maar ook een offerte op maat aanvragen.

Voor iedereen een passende kleur

Smaken verschillen en dus heeft Holland4you verschillende kleuren houten souvenir klompjes in het assortiment. Hoewel de afbeelding van de molen met de tulpen ernaast op de meeste klompjes terugkomt, is de ondergrond telkens anders van kleur. Naast het traditionele rood, wit en blauw, kunt u ook kiezen voor vrolijk geel of opvallend roze. Er zijn zelfs paarse, oranje, groene en zwarte klompjes op voorraad. Omdat de klompjes per stuk besteld kunnen worden, kunt u er ook zelf een mooie mix van maken. Dat is zeker aan te raden als u de klompjes weg wilt geven aan uw zakelijke relaties. Bijvoorbeeld op een beurs of bij het uitbrengen van een offerte.

Zeer decoratief

Hollandse souvenirs kunnen als decoratief element nogal opvallend aanwezig zijn. Voor sommigen wellicht een reden om het artikel niet in het zicht te houden, maar op een onopvallende plaats weg te zetten. Dat is jammer natuurlijk. Met deze houten klompjes zal u dat probleem niet snel tegenkomen. Ten eerste zijn ze verkrijgbaar in diverse formaten (5, 6, 8, 10 en 14 cm) en kunt u de houten souvenir klompjes dus zo groot of zo klein bestellen als u zelf wilt. Ten tweede zijn er zoveel keuzemogelijkheden qua kleuren en afbeeldingen, dat u met deze klompjes altijd tegemoet kunt komen aan de smaak van degene aan wie u de klompjes geeft. Zo maakt u met deze kleine klompjes altijd een groot gebaar.