deurbellen

Tegenwoordig zijn ze bijna helemaal uit het straatbeeld verdwenen, maar de nostalgische gietijzeren deurbellen zijn bij Holland4you souvenirs nog steeds een geliefd onderdeel van het assortiment. Alle uitvoeringen hebben een afbeelding, die direct aan Nederland doet denken. Bijvoorbeeld een molen, een koe, klompen met tulpen erin of een oer-Hollandse fiets. De deurbellen zijn 22 cm hoog en eenvoudig met een paar schroefjes te bevestigen. Ze zijn per stuk te bestellen en worden verpakt in een neutrale doos.

Gietijzeren deurbel Holland koe 22 cm

Gietijzeren deurbel Holland koe 22 cm prachtig gedecoreerd
MX-8811
Levertijd:3-5 dagen
 • Bestel

  Gietijzeren deurbel Hollandse molen color 22 cm

  Gietijzeren deurbel Hollandse molen color 22 cm prachtig gedecoreerd
  MX-8812
  Levertijd:3-5 dagen
 • Bestel

  Gietijzeren deurbel Holland fiets 22 cm

  Gietijzeren deurbel Holland fiets 22 cm prachtig gedecoreerd
  MX-8813
  Levertijd:3-5 dagen
 • Bestel

  Gietijzeren deurbel Holland klompen 22 cm

  Gietijzeren deurbel Holland klompen 22 cm prachtig gedecoreerd
  MX-8814
  Levertijd:3-5 dagen
 • Bestel

  Gietijzeren deurbel gevels Amsterdam 22 cm

  Gietijzeren deurbel gevels Amsterdam 22 cm prachtig gedecoreerd
  MX-8815
  Levertijd:3-5 dagen
 • Bestel

  Gietijzeren deurbel Holland delftsblauw 22 cm

  Gietijzeren deurbel Holland delftsblauw 22 cm prachtig gedecoreerd
  MX-8816
  Levertijd:3-5 dagen
 • Bestel

  Aandenken aan Holland

  Gaat u op bezoek bij familie in het buitenland? Of kent u iemand die gaat emigreren? Dan is zo’n gietijzeren deurbel van Holland4you souvenirs het perfecte cadeau. Bij een thuis ver van huis hoort tenslotte een aandenken aan Nederland. Stelt u zich eens voor hoe iemand iedere dag door de afbeelding en het vriendelijke geklingel even herinnerd wordt aan zijn roots en met een glimlach terugdenkt aan ons eigen kikkerlandje. Dat is nog eens fijn thuiskomen!

  Verschillende uitvoeringen

  De gietijzeren deurbellen zijn er in verschillende uitvoeringen. Ze hebben allemaal een schildje bovenop, waarop een typisch Hollandse afbeelding staat. Daaronder hangt de mooie bel met een klepel, die door middel van een koord met verzwaring geluid kan worden. De meeste gietijzeren deurbellen zijn donkergroen (bijna zwart) van kleur. Er is echter ook een variant, waarvan de bel een Delftsblauwe kleurstelling heeft. Alle bellen zijn 22 cm hoog en hebben een gewicht van om en nabij 1,1 kg.

  Rechtstreeks van de importeur

  Holland4you souvenirs koopt de gietijzeren deurbellen rechtstreeks in bij de importeur. Hierdoor kunnen we de prijs laag houden en een constante kwaliteit garanderen. Bovendien weten we zo altijd hoeveel voorraad we kunnen aanhouden en kunnen wij snel uw bestelling uitleveren. De vermelde prijs is per stuk en de bellen worden per eenheid van 1 verkocht. Mocht u meerdere gietijzeren deurbellen willen bestellen, dan kunt u het beste een offerte aanvragen. Dit kan online of door telefonisch contact met ons op te nemen.

  Altijd 30 dagen zichtgarantie

  Op alle producten van Holland4you souvenirs heeft u 30 dagen zichtgarantie. Dat wil zeggen dat u de ongebruikte artikelen binnen een maand terug mag sturen. Bijvoorbeeld als het toch niet helemaal is wat u ervan verwacht had. Of als u toch liever een andere uitvoering van het betreffende artikel heeft. Om dit te voorkomen, kunt u ook van de meeste artikelen eerst een proefexemplaar bestellen. Dan weet u zeker dat het precies is wat u zoekt, voordat u grote aantallen laat leveren. Neem voor het aanvragen van een enkel stuk contact op met onze klantenservice. Zij helpen u graag verder.