Klompjes met snoep

Klompjes met snoep naar keuze

Paar Souvenirklompjes met snoep

Als het om uitdelen gaat, behoren snoep en drop nog altijd tot de favorieten. Dat geldt zowel voor jong als oud. Holland4you souvenirs heeft met dat gegeven in het achterhoofd een heerlijk geschenk in het assortiment opgenomen: twee klompjes ieder gevuld met een zak snoep. En dan niet zomaar snoep, maar een aantal originele snoepjes, die echt uit Nederland komen. Op deze manier kunnen uw buitenlandse relaties kennis maken met de unieke smaak van Haagsche hopjes of Zeeuwse babbelaars. De houten klompjes waar het snoep en drop in zit, zijn ongeveer 13 cm lang. 

Paar klompjes Geel met bies gevuld met snoep

Paar klompjes Geel met bies gevuld met snoep, een leuk cadeautje voor uw klanten

Paar klompjes Blank geschuurd gevuld met snoep

Paar klompjes Blank geschuurd gevuld met snoep, een leuk cadeautje voor uw klanten

Paar klompjes Delfstblauw gevuld met snoep

Paar klompjes Delfstblauw gevuld met snoep, een leuk cadeautje voor uw klanten

Typisch Hollandse lekkernijen

Mensen die naar Nederland komen, of het nu om een familiebezoek gaat of dat er een zakelijk doel achter zit, vinden het altijd leuk om een souvenir mee naar huis te nemen. Als u gasten heeft, die u zo’n aandenken mee wilt geven, dan zijn de klompjes met snoep en drop van Holland4you het perfecte cadeau. Gevuld met typisch Hollandse lekkernijen, zoals Haagse hopjes, Wilhelmina pepermunt, Zeeuwse babbelaars of drop, zijn deze klompjes niet alleen leuk om te zien, maar ook nog eens lekker om te krijgen.

Drie verschillende uitvoeringen

De klompjes met snoep en drop zijn er in drie verschillende uitvoeringen. U kunt kiezen uit de originele gele klompen met de rode bies. Heel herkenbaar en prachtig afgewerkt met een sterke transparante lak. Of wat dacht u van de Delftsblauwe variant? Witte klompen met een afbeelding van een typisch Hollands landschap met molen in de bekende blauwe kleur. Voor wie liever voor iets neutraals gaat, zijn er ook glad geschuurde, blanke klompjes zonder lak. Deze klompjes kunt u zelf eventueel nog beschrijven of beschilderen. Leuk als persoonlijk afscheidscadeau met namen erop.

Heerlijk aandenken aan Holland

De drie soorten klompjes met snoep en drop zijn een heerlijk aandenken aan Holland. U kunt bij uw bestelling zelf aangeven welke vulling uw voorkeur heeft; de frisse pepermunt, de hopjes met koffiesmaak, de romige babbelaars of een zak gemengde drop. Het leuke aan dit souvenirs is bovendien, dat de klompjes lang nadat de lekkernijen verorberd zijn, nog steeds een mooie herinnering aan Nederland vormen. De klompjes zijn door de echte Klompenfabriek gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit populierenhout. De perfecte afwerking maakt de klompjes ook zonder vulling tot een prachtig decoratief object.

Met bedankkaartje

Bij uw bestelling kunt u aangeven welke snoep- of dropvulling u in de klompjes wilt hebben. Daarnaast bestaat ook de mogelijkheid om bij de klompjes een kaartje toe te laten voegen met daarop uw eigen tekst. Zo kunt u er een origineel bedankje van maken. Of u kunt de klompjes met snoep en drop gebruiken als uniek relatiegeschenk met op het kaartje een pakkende slogan of enkel de naam van uw bedrijf. De klompjes zijn per stuk te bestellen, maar u kunt ook een offerte op maat aanvragen voor grotere aantallen.